Περιγραφή:

Πρόγραμμα pressSIGN για χρώμα με ακρίβεια

Μετρήστε και ελέγξτε το χρώμα στην πρέσα σας.

Το πρόγραμμα pressSIGN κάνει εύκολη την παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή τυπογραφικά πρότυπα - ISO 12647-2, ISO 12647-3, GRACol G7, SWOP.
Το πρόγραμμα pressSIGN συνεργάζεται με το φασματοφωτόμετρο Xrite i1Pro και eXact.

Πρόγραμμα pressSIGN – Πέντε εύκολα βήματα για χρώμα με ακρίβεια:

 • Προσθέστε την χρωματική μπάρα του pressSIGN σε μία δουλειά σας.
 • Μετρήστε την χρωματική μπάρα όταν στεγνώσει και ενημερώστε τους υπολογισμούς για την κατάσταση dry back.
 • Ρυθμίστε την καμπύλη του τσίγκου (CtP) όπως σας προτείνει το pressSIGN.
 • Ξεκινήστε την επόμενη δουλειά σας με τις ρυθμίσεις του pressSIGN και θα έχετε σταθερά χρώμα με ακρίβεια.

 

Τεχνικές προδιαγραφές:


Περισσότερα για το pressSIGN

 • Έλεγχος συμβατότητας για ISO 12647-2, 12647-3, GARCol G7 & SWOP.
 • Εύκολο να ακολουθήσετε τις ρυθμίσεις για την πυκνότητα.
 • Εύκολο να ακολουθήσετε τις ρυθμίσεις για τις καμπύλες του τσίγκου (CtP) – εξαγωγή των δεδομένων απευθείας προς τα πιο δημοφιλή RIP.
 • Είτε μετράτε υγρό ή στεγνό φύλλο το pressSIGN θα αντισταθμίζει την απόκλιση του χρώματος καθώς στεγνώνει το μελάνι.
 • Λήψη αναλυτικών αναφορών σε pdf και δημιουργία ετικέτες για την εκτύπωση.
 • Η χρήση του pressSIGN λειτουργεί ως πυκνόμετρο και ως φασματοφωτόμετρο, το pressSIGN πληροί όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά τις μετρήσεις.
 • Τιμές CIE L*a*b* για CMYK και οποιοδήποτε χρώμα
 • Τιμές πυκνότητας για CMYK και οποιοδήποτε χρώμα
 • Dot Gain (Tonal Value Increase - TVI) για CMYK και οποιοδήποτε χρώμα
 • Ισορροπία του Γκρι
 • Overprint values
 • Ink Trapping
 • Απόχρωση Χαρτιού

Χρησιμοποιήστε το pressSIGN για να αξιολογήσετε τα φύλλα εκτύπωσης αλλά και να ρυθμίσετε την πρέσα καθώς τρέχει.

Λόγω του ότι το pressSIGN αντισταθμίζει την απόκλιση χρώματος η οποία συμβαίνει καθώς στεγνώνει το μελάνι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίστε την πρέσα κατά την παραγωγή. Ρυθμίστε τις πυκνότητες όπως προτείνονται από το pressSIGN και θα δείτε ότι τα χρώματα θα στεγνώσουν και θα είναι σύμφωνα με τους στόχους του ISO. Κάθε χρωματική μπάρα, για να μετρηθεί, χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα και έτσι θα έχετε αντικειμενική μέτρηση της απόχρωσης, της ισορροπίας του γκρι, του trapping, και του overprint.

Μετρήστε την χρωματική μπάρα σε σάρωση ολόκληρης της γραμμής ή ανά κουτάκι.

Οδηγός βήμα – βήμα του pressSIGN για εκτυπώσεις με ακρίβεια.

Το πρόγραμμα pressSIGN σας οδηγεί γρήγορα και εύκολα προς τα διεθνή πρότυπα εκτύπωσης. Τα πέντε εύκολα βήματα του pressSIGN μειώνει τον χρόνο ρύθμισης και προετοιμασίας την πρέσας για την εκκίνηση της παραγωγής και βελτιώνει τα χρώματα. Τα εργαλεία του pressSIGN σας επιτρέπουν να ελέγχετε την πρέσα καθώς τρέχει και να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις στις πυκνότητες ξέροντας ότι οποιαδήποτε αποχρωστική απόκλιση θα αντισταθμιστεί.
Το pressSIGN μετράει την πυκνότητα και προτείνει την σωστή ρύθμισή της κάνοντας πολύ εύκολο να φτάσετε στις σωστές ρυθμίσεις γρήγορα.
Η ρύθμιση του σωστού dot gain μπορεί να είναι δύσκολο. Το πρόγραμμα pressSIGN σας παρέχει εργαλεία για να ρυθμίσετε σωστά και γρήγορα την καμπύλη του dot gain. Μετρήστε το φύλλο και σε δευτερόλεπτα θα έχετε την καμπύλη ρύθμισης του τσίγκου (CtP) για να την εισάγετε στο σχετικό πρόγραμμα. Μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα απευθείας στα πιο δημοφιλή RIP.

Πλήρες σετ μετρήσεων σε δευτερόλεπτα

Το pressSIGN λειτουργεί σε συνδυασμό με το φασματοφωτόμετρο Xrite i1Pro και μετράει την χρωματική μπάρα του σε δευτερόλεπτα. Μπορείτε να μετρήσετε την χρωματική μπάρα σε μορφή σάρωσης όλης της γραμμής ή μετρώντας το κάθε κουτάκι ξεχωριστά. Όταν μετρήσετε την μπάρα θα λάβετε άμεση αναφορά όλων των στοιχείων του φύλλου εκτύπωσης. Η ταχύτητα με την οποία λειτουργεί το pressSIGN σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς την πρέσας σας. Γι’ αυτό μπορείτε να βεβαιώσετε ότι όλη η παραγωγή είναι σύμφωνη με τα πρότυπα ISO, GRACol ή SWOP.

Συγκρίνετε οπουδήποτε επάνω στο φύλλο, την πυκνότητα και το CIELAB Delta E των χρωμάτων.

Επιλέξτε το πρότυπο που ταιριάζει στην πρέσα σας.

Επιλέξτε διαφορετικό διεθνές πρότυπο εκτύπωσης σύμφωνα με των τύπο της πρέσας που έχετε, τον τύπο του χαρτιού, την κατάλληλη καμπύλη dot gain και τις ανάγκες των πελατών σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις προεπιλεγμένες ανοχές ή να ρυθμίσετε τις ανοχές σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα μπορείτε να προσθέσετε ανοχές για την ισορροπία του γκρι, το overprint και το trapping.

Το πρόγραμμα pressSIGN μετατρέπει το EyeOne σε ένα πλήρες εργαλείο μέτρησης για πρέσες.

Μετράει τις τιμές Lab, την πυκνότητα και το dot area και τις συγκρίνει με άλλες μετρήσεις είτε από το φύλλο εκτύπωσης, το χρωματολόγιο Pantone, το δοκίμιο ή από δείγμα drawdown μελανιού. Ρυθμίστε το pressSIGN να ελέγχει αυτόματα το DeltaE ή το Dot Area των βασικών χρωμάτων CMYK ή συγκρίνετε τις τιμές Lab/Dot area των δευτερευόντων χρωμάτων ή των μετρημένων χρωμάτων. Μπορείτε να εισάγετε μία τιμή Lab που μπορεί να έχετε πάρει από το Adobe Photoshop και να την συγκρίνετε με το χρώμα επάνω στο φύλλο εκτύπωσης.

Το πρόγραμμα pressSIGN σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να παράγετε χρώμα με ακρίβεια.

Αρχεία Πληροφοριών

pdf iconPressSIGN brochure